söndag, maj 18, 2008

Ny infart till tomten.

Idag är det söndag och vi har som vanligt varit ute på tomten i Tofta. På vägen stannade vi på Granngården och köpte en gräsklippare! En jättefin röd, som gick toppenbra! Tyvärr fick vi inte med den på bild den här gången, men det kommer. Vi stannade också på prylmarknaden i Tofta för att se om det fanns något fint handfat till utedasset, och det gjorde det. Ett stort vitt i porslin blev det, ett fynd för 150 kr. Köpte också en fin kanna att ha vatten i (30 kr), och en gammal charmig plåtburk till ströblandningen som man ska ha i dasset (40 kr). Riktiga kap!

När vi kom ut till tomten var Grävar-Kjell där och hjälpte Daniel med grävjobb. Vi passade på att be honom fylla i diket där vi ska ha vår infart så småningom. Kan vara bra om det är körbart där till de ska in med stora fordon som behövs vid arbetet med husgrunden. Han gjorde också infarten bredare genom att gräva upp fler buskar, som vi försökt plantera om borta vid dasset istället. Håller tummarna för att de tar sig.

Vi har också varit på promenix i området kring tomten. Det är så himla fint där, speciellt med alla vildäppelträd som blommar nu. En liten bit bort går det kor i en hage! Känns lyxigt att bara behöva gå en liten bit bort för att klappa kossor. Livskvalitet på hög nivå!

På tisdag ska vi förhoppningsvis få komma ut till Fredriks bygge i Själsö och kika på Epoxy-golvet som de har där. Tyvärr avråder han oss från att skaffa det, eftersom allt damm syns väldigt tydligt... men vi får se vad vi tycker när vi ser det på riktigt.

Inga kommentarer: